Саопштења Министарства и најаве

Јавни позив за учешће у округлом столу у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју

Позивамо вас да учествујете у округлом столу који Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде организује у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју.

Округли сто биће одржан у Београду, дана 20. септембра  2024. године, са почетком у 11.00 часова, у Палати Србија, Булевар Михајла Пупина 2, сала 129.

Због ограниченог броја места неопходна је пријава, која се може поднети најкасније до среде 18. септембра 2024. године на имејл адресе: sofija.stankovic@minpolj.gov.rs и ana.orovic@minpolj.gov.rs.

Подсећамо да јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о подстицајима у пољопривреди и руралном развоју траје до 24. септембра 2024. године и позивамо вас да до тог датума доставите своје примедбе, предлоге и сугестије на адресу: podsticaji@minpolj.gov.rs или писаним путем на адресу Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, Немањина 22-26, 11000 Београд.

Категорије

Величина текста
Контраст