Najave događaja Aktivnosti ministra

Bogosavljević Bošković u poseti Kraljevu

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković posetiće 10. februara 2016. godine u 10:30 časova Kraljevo, gde će prisustvovati sastanku sa gradonačelnikom. Pored ministra prisustvovaće i ministar za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Aleksandar Vulin, Šef Delegacije EU u Srbiji NJ.E. Majkl Devenport, direktor Kancelarije za evropske integracije Ksenija Milenković. (Trg Jovana Srejića 1, Kraljevo).

Nakon toga u 11:00 časova, biće dodeljeni grantovi predstavnicima 28 korisnika kroz projekat „Evropska podrška inkluzivnom društvu“.

U 11:30 časova ministar Bogosavljević Bošković će prisustvovati primopredaji tehničke dokumentacije za projekat otpadnih voda u Kraljevu. Tom prilikom će biti prezentovani rezultati projekta – priprema tehničke dokumentacije za izgradnju fabrike za preradu otpadnih voda i kanalizacionog sistema, čija je vrednost 1,25 miliona evra, koji se finansira iz sredstava EU. Ukupna vrednost projekta izgradnje fabrike za preradu otpadnih voda i kanalizacionog sistema  iznosiće 17,1 miliona evra.

U 12:40 časova posetiće Veterinarski specijalistički Institut Kraljevo, koji je aktivni učesnik u nacionalnom monitoringu besnila i svinjske kuge, u skladu sa programima za iskorenjivanje tih bolesti koje finansira EU.

 

Agenda:

 

10:30 – 11:00 Sastanak kod gradonačelnika (Trg Jovana Srejića 1, Kraljevo)

 

11:00 – 11:30 Ceremonija dodele grantova (Hotel Turist, Trg srpskih ratnika 1, Kraljevo)

 

11:30 12:00 Primopredaja tehničke dokumentacije za projekat otpadnih voda u Kraljevu (Hotel Turist, Trg srpskih ratnika 1, Kraljevo)

12:00 12:10              Izjave za medije

12:40 13:15 Poseta Veterinarskom specijalističkom Institutu

                                   

                                    Izjave za medije

Kategorije

Veličina teksta
Kontrast