3. Правилници Правилник о измени Правилника о подстицајима за подршку унапређењу система креирања и преноса знања кроз подршку за развој техничко-технолошких, примењених, развојних и иновативних пројеката у пољопривреди и руралном развоју 17.12.2024.
3. Правилници Правилник за инвестиције у физичку имовину које се тичу прераде и маркетинга пољопривредних производа и производа рибарства у оквиру ИПАРД III програма 11.12.2024.
3. Правилници Правилник о измени Правилника о условима и начину остваривања права на подстицаје у сточарству за квалитетна приплодна грла 09.12.2024.
3. Правилници Правилник о изменама Правилника о максималним концентрацијама одређених контаминената у храни 18.11.2024.
3. Правилници Правилник о изменама Правилника о подстицајима за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку квалитетних приплодних грла за унапређење примарне сточарске пољопривредне производње 12.11.2024.
3. Правилници Правилник о изменама Правилника о условима у погледу објеката и опреме које морају испуњавати одгајивачке организације и организације са посебним овлашћењима, као и о условима у погледу стручног кадра које морају испуњавати организације са посебним овлашћењима, који је објављен „Службеном гласнику Републике Србијеˮ 04.11.2024.
3. Правилници Правилник о измени Правилника о начину остваривања права на основне подстицаје у биљној производњи и обрасцу захтева за остваривање тих подстицаја, који је објављен „Службеном гласнику Републике Србијеˮ 04.11.2024.
3. Правилници Правилник о условима и начину остваривања права на подстицаје за органску биљну производњу 28.10.2024.
Размотрено формализовање сарадње Републике Србије и Републике Нигер у области пољопривреде кроз потписивање меморандума о разумевању 05.04.2025.
Без нових случајева болести слинавке и шапа у Европи, појачане мере биосигурности у Србији 04.04.2025.
Постављене дезобаријере и посебни пунктови за дезинфекцију теретних и путничких возила на граничном прелазу Хоргош у циљу спречавања уношења болести слинавке и шапа у Србију 04.04.2025.